Звіт аспірантів кафедри музичного мистецтва і хореографії

123 червня 2023 року на розширеному засіданні кафедри музичного мистецтва і хореографії було проведено звіт аспірантів, які навчаються за освітньо-науковими програмами: «Середня освіта. Музичне мистецтво» спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та «Мистецька педагогіка вищої освіти» спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки.
Звіт проведено в онлайн форматі, були присутні аспіранти, які поступали до навчання восени відповідно до року вступу; також були присутні гаранти і наукові керівники. Аспіранти з Еквадору приєднувалися окремо у зв’язку з суттєвими часовими відмінностями.
Деяким аспірантам було надано конкретні рекомендації, зокрема щодо покращення публікаційної діяльності. Було обговорено доцільність періодично проводити наукові семінари на базі лабораторії «Інновації мистецької освіти», що є особливо актуальним для здобувачів 3 та 4 років навчання, в яких освітня складова вже завершилася.
В основному усі здобувачі звітували успішно та отримали рішення кафедри щодо переведення їх на наступний рік навчання.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/