Знайомство з роботою докторських шкіл в Молдові

120-22 червня 2023 року в межах реалізації академічної мобільності у формі наукового стажування за програмою «Університетська освіта» гаранти освітньо-наукових програм підготовки PhD за спеціальностями 052 Політологія (д.політ.н, проф. Ганна Музиченко) та 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) (д.пед.н., проф. Олена Реброва) перебували в Кишинівському державному педагогічному університеті імені Йона Крянге (Молдова).
Підготовка докторів наук (PhD) в Молдові здійснюється через докторські школи. Зокрема, в Кишинівському державному педагогічному університеті імені Йона Крянге функціонують три докторські школи: з педагогічних наук, психології, історії та археології. За цими ж спеціальностями здійснюється підготовка докторів філософії в Університеті Ушинського, що дозволяє налагоджувати прямі контакти, а також порівнювати досвід підготовки кадрів в межах докторських шкіл та через аспірантуру.
Програма стажування передбачала ознайомлення з організацією освітньої складової навчання в доктораті, досвідом наукового керівництва та тьютерства, процедурою захисту дисертацій, створення рад тощо.
За результатами візиту досягнуто домовленостей про поглиблення співпраці з докторськими школами, розвитку академічної мобільності здобувачів вищої освіти, обміну викладачами, започаткування практики спільного наукового керівництва та участі в підсумковій атестації випускників.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/