Онлайн зустріч із аспірантами 1-го року навчання!

13.09.2023 року відбулася онлайн зустріч із аспірантами 1-го року навчання з керівництвом та основними відділами університету.

Майбутніх науковців привітала проректорка з наукової роботи, професор Ганна Музиченко. У своєму виступі вона приділила увагу основним аспектам підготовки докторів філософіі PhD, ознайомила з основними досягненнями університету і поточними проблемами.
Про організацію освітнього процесу, правила внутрішнього розпорядку, розповіла завідувачка відділу аспірантури та докторантури Ірина Хижняк.
Представник Психологічної служби Ірина Сазонова проінформувала про надання психологічної підтримки усім учасниками освітнього процесу.
Начальник міжнародного відділу Олександра Моргун проінформувала про можливості академічної мобільності для майбутніх молодих науковців.
В.о.директора Бібліотеки Унівеситету Ушинського Оксана Максим провела онлайн екскурсію сайту бібліотеки, зокрема звернула увагу на питання академічної доброчесності та правила використання онлайн ресурсами бібліотеки.
Вітаємо аспірантів першого року навчання з початком цікавого наукового життя та бажаємо наукових звершень та натхненного навчання!"

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/