Гостьова лекція «Позитивна психотерапія та її місце у системі психотерапевтичного знання».

1На соціально-гуманітарному факультеті 29.04.24. о 13.00. на платформі Zoom відбулась гостьова лекція «Позитивна психотерапія та її місце у системі психотерапевтичного знання».

Спікер: Литвиненко О. Д.- доктор психологічних наук, професор, професор кафедри загальної психології і психологічного консультування ОНУ імені І. І. Мечникова. Майстер тренер, супервізор, психотерапевт в методі ППТ, член ради директорів WAPP, головний редактор журналу «The Global Psychothetapist” CEO та керівник ГО Південноукраїнський інститут психології, психотерапії та управління.

У заході приймали участь викладачі кафедр загальної та диференціальної психології, теорії та методики практичної психології, психіатрії, медичної та спеціальної психології, бакалаври, магістри, аспіранти, які навчаються за спеціальністю 053 Психологія.

Дізналися про головні характеристики і принципи ППТ, емпіричні інструменти методу, загальні риси і унікальність ППТ.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/