Відбулася відкрита лекція «Виклики та місія практичної психології в умовах реформування освіти»

115 травня 2024 року на базі кафедри загальної та диференціальної психології у змішаному форматі відбулася відкрита лекція «Виклики та місія практичної психології в умовах реформування освіти».

Спікером виступила Оксана КУЗНЄЦОВА, кандидат психологічних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної діяльності Комунального закладу вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», випускниця аспірантури Університету Ушинського за спеціальністю 053 Психологія.
Оксана Володимирівна є регіональним координатором впровадження реформи в сфері шкільної освіти «Нова українська школа», координатором національних і регіональних проєктів з розвитку освіти, практичним психологом, членом Української спілки психотерапевтів, Української спілки супервізії та коучингу.
Діяльність та особистий досвід у різних сферах науки та практики дозволив спікеру дуже органічно, філігранно виокремити і показати напрямки впливу практичної психології на суміжні професії та сфери діяльності та конкретні завдання, вирішення яких є нагальним.
Для студентів та викладачів Університету Ушинського ця лекція містила важливі суголосні сутності педагогічного закладу, у якому навчаються і педагоги, і психологи, відомості – щодо значущості практичної психології в освітньому процесі на всіх рівнях освіти.
Доповідачка підкреслила особливу соціальну відповідальність і громадянську позицію фахівців у сфері психічного здоров’я – нести психологічні знання у сферу освіти, сприяти її розвитку. Адже реформа освіти – це завдання для всього суспільства, а не тільки для педагогів. І психологи як люди, що володіють знаннями про закономірності психічного благополуччя, особистісного зростання, психічної зрілості, теж є тими, хто ініціює та втілює ці зміни.
Велика вдячність спікеру за змістовну, актуальну лекцію з соціально важливої та практично значущої проблематики у сфері освіти та психологічної науки і практики.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/