Прилюдний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії громадянина Китаю У Сюань

1В Університеті Ушинського 30.10.2020 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертації «Підготовка майбутніх магістрів музичного мистецтва до формування вокальної культури школярів засобами технології партисипації» на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/педагогіка за спеціальністю: Середня освіта (предметна спеціальність: Музичне мистецтво). Дисертацію захистив громадянин Китаю У  Сюань.

Захист дисертації було здійснено на спеціально створеній спеціалізованій вченій раді ДФ 41.053.002 Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.  Д.  Ушинського». Члени ради високо оцінили наукову, практичну значущість дисертації та її захист здобучавем.

Вітаємо У Сюаня та його наукового керівника − кандидата педагогічних наук, доцента Т.В. Осадчу.

 

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/