Захист дисертації доктора філософії Чень Чень

1В Університеті Ушинського 27.11.2020 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертації «Методика формування презентаційних умінь у майбутніх учителів музичного мистецтва в процесі фортепіанної підготовки», на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка за спеціальністю: Середня освіта (предметна спеціальність: Музичне мистецтво). Дисертацію захистила громадянка Китайської Народної Республіки Чень Чень.

Захист дисертації було здійснено на спеціально створеній спеціалізованій вченій раді ДФ 41.053.003 Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.  Д.  Ушинського». Члени ради високо оцінили наукову, практичну значущість дисертації та її захист здобувачкою.

Вітаємо Чень Чень та її наукового керівника − кандидата педагогічних наук, доцента, завідувачку кафедри музично-інструментальної підготовки Демидову М.Г.

Відео прилюдного захисту доступно за наступним посиланням: https://drive.google.com/file/d/1Gkh9Tk_QeDY6Q9Ty9V93wjcxdyc8PqtL/view

 

 

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/