Вперше! На факультеті музичної та хореографічної освіти за допомогою відеозв’язку захистила дисертацію випускниця аспірантури Університету Ушинського, громадянка Китаю Ван Лу

lВ Університеті Ушинського 29.01.2021 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертації «Підготовка майбутніх магістрів музичного мистецтва до формування художньо-естетичного світосприйняття особистості засобами фортепіанної музики» на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/педагогіка за спеціальністю: Середня освіта (предметна спеціальність: Музичне мистецтво). Дисертацію захистила випускниця аспірантури Університету Ушинського, громадянка Китаю Ван Лу. Захист вперше був здійснено за участю здобувачки за допомогою відеозв’язку.

Захист дисертації було здійснено на спеціально створеній спеціалізованій вченій раді ДФ 41.053.006 Державного закладу «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського». Члени ради високо оцінили наукову, практичну значущість дисертації та її захист здобувачкою.

Вітаємо Ван Лу, яка вже на сьогодні є доцентом Шиньянської консерваторії, бажаємо їй подальших наукових досягнень. Вітаємо наукового керівника – доктора педагогічних наук, професора О.Є. Реброву.

Відео прилюдного захисту доступно за наступним посиланнями:

https://drive.google.com/file/d/1klEOWbdwkAS19GzxNiv9rT3WisPS_BYI/view?usp=sharing (ZOOM)


https://drive.google.com/file/d/1T9tXiZf_rC1j94twDBYjDCj_2oEJBJaO/view?usp=sharing

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/