Зустріч аспірантів кафедри музичного мистецтва і хореографії із стейкхолдером

227 лютого в ОССМШІ імені професора П.С Столярського відбулася зустріч аспірантів кафедри музичного мистецтва і хореографії із стейкхолдером, професором Одеської національної музичної академії імені А.В. Нежданової Черноіваненко Аллою Дмитрівною. Алла Дмитрівна вже протягом трьох років спостерігає за участю наших аспірантів і конкурсах і фестивалях, надихає їх та передає досвід  організації таких світ для дітей і юнацтва. Вона сумісно із аспірантами відвідувала конкурси у Празі, Будапешті, Ліптовському Мікулаші (Словаччина). 27 лютого аспіранти зустрілися з Аллою Дмитрівною також під час фестивалю “Constellation: SPRING OF OUR HOPE”, яке було проведено із застосуванням засобів відеозв’язку, але голосування здійснювалося у прямому ефірі та транслювалося  у відкритому доступі через Facebook.

  Для аспірантів ця цікава зустріч була організована у межах науково-педагогічної практики. Генеральний директор фестивалю Галина Скопа, поділилася досвідом організації таких заходів.

Дякуємо за підтримуку професора А.Д. Черноіваненко та генерального директора Галіну Скопу за набутий досвід. Сподіваємось на подальшу творчу роботу.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/