Бінарна лекція для аспірантів на кафедрі музичного мистецтва і хореографії

Screenshot_3912 березня 2021 р. на кафедрі музичного мистецтва і хореографії Університету Ушинського відбулася бінарна лекція для аспірантів спеціальності 014 Середня освіта спеціалізації: Музичне мистецтво. Лекцію на тему: «Методи і технології музично-освітнього процесу та їх ектраполяція в художню дидактику» підготували і провели д.п.н. проф. О.Є. Реброва та д.п.н. проф. Г.Ю. Ніколаї. Слухачами були аспіранти 2 курсу навчання, але присутніми були також аспіранти, які проходять науково-педагогічну практику. Така форма проведення лекцій дозволяє інтенсифікувати освітній процес, побачити, яким чином важливі ключові положення одної дисципліни можуть бути застосовані в практиці засвоєння іншої.

Особливо зацікавлення в аспірантів викликали порівняння класичних та інноваційних технологій. А бінарна лекція допомогла одразу побачити їх застосування у практиці фахової музичної підготовки майбутніх учителів.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/