Захист дисертації доктора філософії Пен Юй

penyiВ Університеті Ушинського 29.01.2022 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертаційної роботи громадянина КНР Пен Юй «Методика формування творчих умінь у майбутніх викладачів вокалу», що була подана на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 01 – «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Захист дисертації було здійснено на спеціально створеній спеціалізованій вченій раді ДФ 41.053.025 Державного закладу «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», що затверджена наказом Міністерства освіти і науки України про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії від 02.12.2021 № 1296. Члени ради високо оцінили наукову новизну і практичну значущість дисертації та її захист здобувачем.

Вітаємо нашого аспіранта Пен Юй та його наукового керівника –кандидата педагогічних наук, професора Кьон Наталію Георгіївна.

Відеозапис захисту за цим посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1athsvPrzNhKnpS9f8Y9G0YFXk9FPTQ4A/view?usp=sharing

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/