Захист дисертації доктора філософії Сє Ліфен

lifenВ Університеті Ушинського 28.01.2022 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертаційної роботи громадянки КНР Сє Ліфен «Методика розвитку виконавської волі майбутніх учителів музичного мистецтва в процесі диригентсько-хорової підготовки», що була подана на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 01 – «Освіта/Педагогіка» за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Захист дисертації було здійснено на спеціально створеній спеціалізованій вченій раді ДФ 41.053.027 Державного закладу «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського», що затверджена наказом Міністерства освіти і науки України про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії від 02.12.2021 № 1296. Члени ради високо оцінили наукову новизну і практичну значущість дисертації та її захист здобувачкою.

Вітаємо нашу аспірантку Сє Ліфен та її наукового керівника – кандидата педагогічних наук, доцента Білову Наталію Костянтинівну.

Відеозапис захисту за цим посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1g8IBA07qzizduYRKSeiss8EP--KUL_3r/view?usp=sharing

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/