Семінар-тренінг «Доброчесність наукових досліджень»

Screenshot_15 квітня 2022 року за ініціативи кафедри педагогіки Університету Ушинського в межах тижня академічної доброчесності на платформі ZOOM відбувся семінар-тренінг «Доброчесність наукових досліджень». У тренінгу взяли участь викладачі, наукові керівники, аспіранти ОНП «Освітні, педагогічні науки», «Професійна освіта», а також науковці Волинського національного університету імені Лесі Українки, Криворізького державного педагогічного університету. Модераторами виступили завідувач кафедри педагогіки, професор Ірина Княжева та професор Тетяна Койчева.

Т. Койчева ознайомила учасників заходу з нормативно-правовим забезпеченням упровадження принципів академічної доброчесності, підкреслила важливість дотримання академічної доброчесності, зупинилася на характеристиці видів академічного плагіату в наукових працях здобувачів освіти, проаналізувала види відповідальності учасників освітнього процесу за порушення академічної доброчесності, наголосила на необхідності правильного оформлення списку використаних джерел, дотримання правил цитування та оформлення посилань на роботи інших авторів, на конкретних прикладах аналізу наукових робіт на плагіат показала як працюють функціонали систем StrikePlagiarism та Unicheck.

Семінар-тренінг пройшов у науково-інформаційному діалозі, доброзичливій атмосфері, викликав у учасників помітну зацікавленість. Сподіваємося, що така конструктивна розмова сприятиме якості наукових досліджень, розширить кругозір науковців, зацікавить пошуковою роботою.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://lippovillage.com/slot-nomor-1-asia/ https://www.lippohomes.com/rtp-mahjong-tinggi/ https://jdih.depok.go.id/uploads/rahasia-mahjong/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/server-luar-negeri/ https://jdih.depok.go.id/uploads/kejutan-jackpot-bonanza/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://jdih.depok.go.id/sgacor-thailand/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/