Звіт аспірантів. Спеціальностей 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та 011 Освітні/Педагогічні науки за ОНП «Мистецька педагогіка вищої освіти» про виконання освітньої та наукової складових навчання

1З 23 червня по 24 червня на розширеному засіданні кафедрі музичного мистецтва і хореографії відбувалися звіти аспірантів, що навчаються за ОНП «Середня освіта. Музичне мистецтва» (акредитована програма) та за новою ОНП «Мистецька педагогіка вищої освіти». Звітували аспіранти усіх років та форм навчання: денної та заочної.
Онлайн освіта вносить свої корективи і в наукову діяльність аспірантів. Виникли нові умови для здійснення наукових досліджень. І це не лише застосування ІКТ, а ще й експериментальна методична робота в непередбачених умовах, зокрема, неформальних та інформальних.
Аспіранти готувалися дуже відповідальне, орієнтувалися вже на затверджені нові вимоги щодо захисту дисертаційних досліджень для здобуття ступені доктора філософії. Було визначено аспірантів, хто готує захист англійською мовою за їх бажанням. Це покладає на кафедру особливу відповідальність.
Також увагу було приділено звітуванню випускників: Ю Янь, Ма Ши, Го Яньцзюнь, Лоу Янмей, Го Саофен. Дисертаційні дослідження знаходяться вже на етапі обробки результатів та оформлення. Аспіранти активізували свою публікаційну діяльність з огляду на нові вимоги щодо висвітлення результатів дослідження в публікаціях.
Уперше звітували аспіранти спеціальності 011 Освітні/Педагогічні науки, які перешли навчатися за програмою «Мистецька педагогіка вищої освіти». Це вже досвідчені дослідники, які є справжніми фахівцями у своїй професії: Г.Усова, яка вже працює на кафедрі теорії музики і вокалу та в університеті Китаю, А.Терзі. що викладає фахові дисципліни хореографам, К. Томницький, який є артистом симфонічного оркестру та успішно засвоїв викладацьку і дослідницьку діяльність.
Звіт саме аспірантів 2 курсу за зазначеною новою програмою перетворився в справжній науково-методичний семінар. Програма розширила дослідницьку перспективу аспірантам, нею передбачено написання робіт різного жанру: теоретико-методичних, історичних, на основі компаративістики, з урахуванням мистецьких інновацій у вищій освіті.
Побажаємо нашим аспірантам завершити дослідження та успішно захистити свої дисертації.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/