ЗАХИСТ ДИСЕРТАЦІЇ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ

Image01В Університеті Ушинського 09.12.2022 р. на факультеті музичної та хореографічної освіти було проведено прилюдний захист дисертації Юй Хенюаня з теми «Формування вокально-виконавської майстерності китайських студентів в умовах інтернаціоналізації освітнього простору» на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво).

Захист дисертації в Університеті Ушинського за новими правилами після завершення експерименту відбувся вже вдруге. Для захисту було створено спеціалізовану вчену раду, головою якою призначено доктора педагогічних наук, професора О. Є. Реброву.

Захист відбувся за допомогою відеозв’язку, до нього залучилися: головуюча – доктор педагогічних наук, професор Реброва О.Є. (з Польщі); опоненти –доктор педагогічних наук, професор Мартинюк А.К. (з Переяслава), кандидат педагогічних наук, професор Жигінас Т.В. (з Київа); рецензенти: доктор педагогічних наук, професор Ніколаї Г.Ю. (з Польщі), кандидат педагогічних наук, доцент Осадча Т.В. (з Одеси), Сам аспірант знаходився в Китаї. Отже, захист був складно організований, разом з тим, проведений на пристойному рівні.

Члени ради високо оцінили актуальність теми дослідження, оригінальність та ефективність розроблених Юй Хенюанем методик. Експеримент здійснювався на базі лабораторії «Інновації мистецької освіти» як в офлайн, так і в онлайн форматах. Якісна методика супроводжувалася високою викладацькою майстерністю Юй Хенюаня. Це також стало чинником його дострокового завершення навчання в аспірантурі і з захистом дисертації.

Вітаємо Юй Хенюаня та його наукового керівника, кандидата педагогічних наук, професора Н.Г. Кьон.

Бажаємо подальших успіхів. Усім мирного неба.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/