Засідання Наукової ради Університету Ушинського

Image0214 грудня 2022 року у змішаному форматі відбулося перше засідання Наукової ради Університету Ушинського, на якому були обговоренні загальні вимоги до освітньої та науково-дослідницької частин чинних освітньо-наукових програм підготовки докторів філософії, які наразі проходять етап громадського обговорення.

Усі проєкти розміщені на офіційному вебсайті університету у вільному доступі. Долучитися до обговорення та надати свої рекомендації можна за покликанням https://pdpu.edu.ua/sferi-diyalnosti/osvitnia/proekty-osvitnikh-prohram.

Члени ради, до складу якої входять усі гаранти освітньо-наукових програм, визначили наявні резерви удосконалення ОНП, зокрема щодо роботи зі стейкголдерами, шляхів і механізмів їх залучення до реалізації освітнього процесу та моніторингу ОНП, розвитку академічної внутрішньої та зовнішньої кредитної мобільності, створення сертифікатних програм із поглиблення науково-дослідницьких компетентностей аспірантів тощо.

Дала згоду Наукова рада і на відкриття нової освітньо-наукової програми «Історія та археологія» для підготовки докторів філософії зі спеціальності 032 «Історія та археологія» в Університеті Ушинського, доцільність та актуальність якої обговорили разом із проєктної групою ОНП. Бажаємо колегам швидкого проходження усіх етапів погодження програми, позитивного рішення вченої ради університету та успішних наборів докторів філософії вже цього року!

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/