Настановна конференція з практики для аспірантів кафедри музичного мистецтва і хореографії

Image0119.12 2022 на кафедрі музичного мистецтва і хореографії відбулася настановна конференція для аспірантів з питань організації і проведення практики. На кафедрі запроваджено дві освітньо-наукові програми: «Середня освіта. Музичне мистецтво» за спеціальністю 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та «Мистецька педагогіка вищої освіти» за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

Відповідно ОНП практики враховують специфіку підготовки докторів філософії за обраними спеціальностями. Так аспіранти спеціальності: 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) проходять музично-просвітницьку практику; аспіранти спеціальності: 011 Освітні, педагогічні наук проходять мистецько-педагогічну практику, що відповідає змісту ОНП.

На конференції були присутні аспіранти двох спеціальностей. Було обговорено питання програми практики, її організації в режимі онлайн, питання звітної документації. Завідувачка кафедри професор О.Є. Реброва визначила потреби аспірантів стосовно груп, в яких вони будуть проходити практику. О.Є. Реброва є завідувачкою лабораторії «Інновації мистецької освіти», отже, вона пропонувала скористатися можливостями лабораторії щоб не бути обмеженими виключно розкладом занять за робочими планами здобувачів на 2022-2023 навчальний рік.

Дехто з аспірантів працюють в Китаї, отже було обговорено питання проведення практики та звітування на базі освітнього закладу Китаю.

Конференція пройшла продуктивно.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/