Звіт аспірантів кафедри музичного мистецтва і хореографії

01На розширеному засіданні кафедри музичного мистецтва і хореографії 16 березня 2023 року відбулося звітування аспірантів 1 року навчання і вже випускників, для яких березень – останній місяць, коли вони знаходяться в статусі здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.  Такі зустрічі в онлайн форматі вже стали для нас усіх традицією. Аспіранти готуються, розповідають, що вже ними зроблено, яких результатів досягнуто, які плани на наступні етапі. Випускники звітують впевнено, переконливо. Здобувачі першого року їх слухають і розуміють, який шлях їм треба пройти. Виступали всі. Під час звіту були й запитання до здобувачів, а також в окремих випадках обговорювалися й корегування теми дослідження. До цього ж дехто із здобувачів висловив побажання перейти на нову програму зі спеціальності 011 – Освіта, педагогіка та навчатися за програмою «Мистецька педагогіка вищої освіти».
Отже, зустріч була продуктивною. Бажаємо усім успіхів у навчанні, а випускникам гарно підготуватися до самого важливого етапу – захисту дисертації.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/