Настановна конференція щодо науково-педагогічної практики аспірантів на кафедрі музичного мистецтва і хореографії

1На кафедрі музичного мистецтва і хореографії було проведено настановну конференцію щодо науково-педагогічної практики аспірантів на другого року навчання спеціальностей 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) та 011 ОНП «Мистецька педагогіка вищої освіти».
На конференції завідувачка кафедри музичного мистецтва і хореографії професор О.Є. Реброва пояснила здобувачам принципові відмінності науково-педагогічної практики від попередньої, мистецько-педагогічної та музично-просвітницької. Науково-педагогічна практика передбачає відвідування лекцій та індивідуальних занять, які співпадають за змістом та формою фахової підготовки здобувачів з проблемами або темами дисертаційних досліджень. Надається змога провести самостійно частину лекційного або практичного заняття. Оскільки кожний здобувач прагне до розробки своєї авторської методики відповідно до теми дослідження, створюються умови задля опрацювання певних методів, прийомів піл час безпосередньої практики із здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
На конференції було представлено зразки документації, яку мають оформити аспіранти, а також вирішувалися складні організаційні питання стосовно проходження практики в онлайн форматі. Усі здобувачі є громадянами Китаю, що зумовлює певні часові обмеження.
Бажаємо гарного та продуктивного проходження практики нашим здобувачам.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/