Участь студентів і аспірантів факультету музичної та хореографічної освіти в Міжнародній науково-практичній конференції

img12 травня 2023 року здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня, що навчаються за спеціальності 025 Музичне мистецтво та здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво) взяли участь у І Міжнародній науково-практичній конференції «МИСТЕЦЬКА ОСВІТА: ТРАДИЦІЇ, СУЧАСНІСТЬ, ПЕРСПЕКТИВИ», яка була організована кафедрою музикознавства, інструментальної та хореографічної підготовки Криворізького державного педагогічного університету.

університету. Зі вступним словом до учасників конференції і всіх присутніх звернулася декан факультету мистецтв, кандидат педагогічних наук Лариса Ейвас. Вона зазначила, що мистецька освіта під час повномасштабної війни є потужною зброєю на шляху до перемоги і побажала учасникам конференції продуктивної роботи та творчих успіхів на освітянській та науковій ниві. У роботі конференції взяли участь представники України, Ізраїлю, Польщі, Литви, Китаю, які представили свої науково-творчі здобутки, поділилися набутим досвідом та результатами наукових досліджень.

Особливу увагу привернув виступ аспіранта кафедри музичного мистецтва та хореографії Ван Чжеціна, яким поряд з доповіддю «The Role of Ma Geshun in the Development of Christian Music in China» (наук. кер., доцент Горожанкіна О. Ю.) було презентовано пісню «Моя молитва», створену в рамках мистецько-патріотичного проєкту «Від серця до серця» разом з аспірантом Українського державного університету імені Михайла Драгоманова Чжаном Чун (https://www.youtube.com/watch?v=jO0bUAmhoDQ).

Наприкінці зустрічі доктор педагогічних наук, професор Наталя Овчаренко подякувала всім здобувачам вищої освіти та їх керівникам та побажала нових наукових ідей, реалізації творчих планів та скорішої перемоги!

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/