Обговорення освітньо-наукової програми "Мистецька педагогіка вищої освіти" на Міжнародному методологічному семінарі

imgНа кафедрі музичного мистецтва і хореографії розроблено освітньо-наукова програма «Мистецька педагогіка вищої освіти» зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки. У галузі знань 01 Освіта/Педагогіка така програма є унікальною і викликає зацікавлення стейкхолдерів, здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти.

На передодні Дня науки програму було презентовано й обговорено на методологічному семінарі «Педагогіка в дослідженнях: сучасні проблеми і виклики», який був проведений 11-12 травня 2023 р. у форматі  of-line в місці Устронь (Польща)  Інститутом педагогіки Сілезького університету в Катовицях. Презентувала програму гарант – доктор педагогічних наук, професор кафедри музичного мистецтва і хореографії Г.Ю. Ніколаї. В обговоренні програми участь взяли також  представники докторської школи  Лодзького університету. Програма викликала жвавий інтерес, було звернено увагу науковців на її міждисциплінарний характер, інтеграційний контент, поєднання різних напрямів педагогічної науки, зокрема теорії, історії, компаративістики, методики навчання мистецтву, мистецької педагогіки, а також мистецтвознавства.

Сподіваємося, що ОНП «Мистецька педагогіка вищої освіти» буде розвиватися, вдосконалюватися і задовольнить науково-професійні потреби тих, хто прагне вдосконалити мистецьку педагогіку вищої освіти.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/