Уряд України посилив карантинні обмеження

Шановні учасники освітнього процесу!

11 листопада 2020 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення про запровадження карантину “вихідного дня” з 14 по 30 листопада 2020 року. На загальнодержавному рівні також введені обмеження, які відповідають “помаранчевому” рівню епідемічної небезпеки.

Міністерство охорони здоров'я розраховує, що посилення карантинних обмежень дозволить зупинити стрімке зростання кількості хворих на COVID-19 та не допустити колапсу медичної системи. Міністерство закликає громадян дотримуватися запроваджених обмежень.

Карантин “вихідного дня” передбачає, що у суботу та неділю будуть працювати лише транспорт, магазини, які торгують продуктами харчування, кормами, медичними виробами, аптеки, обмінні пункти та фінансові установи, автозаправні станції (за винятком зон харчування).

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/