Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Державний заклад

«ПІВДЕННОУКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ

УНІВЕРСИТЕТ імені К. Д. УШИНСЬКОГО»

Соціально-гуманітарний факультет

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ № 1

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 09.12.2016 р. № 1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» на базі соціально-гуманітарного факультету Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» з 20 по 22 квітня 2017 р. проводиться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Психологія» (далі Олімпіада).

До участі в Олімпіаді запрошуються студенти вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування (у тому числі громадяни зарубіжних країн), які вивчають зазначену дисципліну («Психологія») у поточному або закінчили її вивчати в минулому році, для яких «Психологія» не є спеціальністю. У ІІ етапі Олімпіади можуть брати участь по двоє студентів від вищих навчальних закладів – переможці І етапу.

ІІ етап Олімпіади проводиться у три тури.

I тур (Заочний)

Підготовка презентації за темою «Особистісне зростання в майбутній професії».

Вимоги до презентації:

  1. Презентація готується на прикладі майбутньої професії  учасника Олімпіади.
  2. Матеріали надсилаються до 1 березня  2017 року електронною поштою за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  3. Використовується програма Power Point. Обсяг:  20-25 слайдів у вигляді файлу *.ppt.
  4. Виступ до 10 хвилин.
  5. Мова українська, російська.

ІІ тур

Виконання тестових завдань з дисципліни «Психологія».

ІІІ тур

  1. Розв’язання психологічних задач.
  2. Психологічний аналіз змісту відеоряду

Для участі в Олімпіаді необхідно надіслати до оргкомітету до 1 березня 2017 р. за адресою: 65020, м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 26, Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського, соціально-гуманітарний факультет (для поштових відправлень з позначкою «на Олімпіаду з дисципліни  «Психологія») або електронною поштою за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.:

  • анкету учасника ІІ етапу Олімпіади (див. Додаток 2 до Положення про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади. Наказ МОН України № 1410 від 13.12.2012 р.);
  • заявку на участь у ІІ етапі Олімпіади.

Бланки анкети та заявки див.  http://www.pdpu.edu.ua

Оргкомітет організовуватиме зустріч учасників на вокзалі за умови своєчасного попередження про дату і час прибуття.

Увага! Факт отримання Оргкомітетом анкет, заявок, презентацій учасників Олімпіади прохання перевірити за контактними телефонами або e-mail. У разі відсутності повного комплекту матеріалів в оргкомітеті за три дні до початку Олімпіади, учасник до конкурсу не допускається.

Витрати на відрядження та проживання учасників ІІ етапу Олімпіади здійснюється за рахунок навчальних закладів, які їх відряджають. Розміщення учасників Олімпіади здійснює ПНПУ імені К. Д. Ушинського. Учасникам Олімпіади необхідно при собі мати: паспорт, студентський квиток, посвідчення про відрядження.

Наша адреса:  65020, м. Одеса, вул. Старопортофранківська, 26, Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського, соціально-гуманітарний факультет (для поштових відправлень з позначкою «на Олімпіаду з дисципліни  «Психологія»).

Контактні телефони: Відповідальна особа – Бринза Ірина В’ячеславівна,

моб. тел.: 093-591-25-60. е-mail brynza@bk.ru

Адміністрація: соціально-гуманітарний факультет (тел./факс) (048) 705-46-71; факс університету: (048) 732-51-03 (з позначкою «на Олімпіаду з дисципліни «Психологія»).

УВАГА! У разі приїзду разом з учасниками Олімпіади супроводжуючих із ВНЗ просимо в заявці учасника обов’язково це вказати. Про програму проведення Олімпіади, вартість проживання й харчування учасників буде повідомлено в інформаційному листі № 2. Оргкомітет Олімпіади



 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/