Посвята у студенти

1Посвята у студенти - це одна із найголовніших подій у житті кожного студента, подія, яку першокурсники запам'ятають назавжди: саме в цей момент вступник перетворюється на студента, отримавши свій студентський квиток.

2
1 вересня на честь нових членів нашої новоспеченої педагогічної родини було організовано концерт.

3Варто відмітити, що дуже драйвово запалила зал наша неймовірна ведуча, за сумісництвом, випускниця історико-філологічного факультету Катря, а ще лауреати міжнародних конкурсів Олег Сакура та Богдана Ренк, ансамбль театральної студії «Голос Джельсаміно», член збірної Одеської області з художньої гімнастики Олександра Кочеригіна, та звісно, наші студенти старших курсів.

456

Вітаємо першокурсників з початком прекрасного студентського життя!
7
Ми дуже вдячні за те, що, попри нелегкий час, ви обрали саме наш заклад для впевненого кроку у новий етап вашого життя. Наснаги та успіхів Вам наші першокурсники.

8

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/