Зустріч з мешканцями гуртожитку

16-7 вересня 2023 року в Університеті Ушинського відбулися загальні збори мешканців гуртожитків за участю проректора з міжнародної, соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Начева Андрія Петровича, голови студентського самоврядування Козій Катерини та заступника голови профкому по роботі зі студентами Сулім Наталії.
2
Основною темою розмови стали дотримання студентами правил пожежної безпеки та правил внутрішнього розпорядку проживання у гуртожитках, важливість підтримки здорового способу життя, а також було обрано нову студентську раду гуртожитків.
3
Студенти поділилися враженням від проживання у гуртожитку, висловили свої зауваження і пропозиції.
4
5
Адміністрація університету і в подальшому ініціюватиме подібні зустрічі та активно сприятиме в організації дозвілля студентів і покращенню місця їхнього проживання.
6
7

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/