Гостьовий візит студентів Університету Ушинського до приватної школи "Вєда".

75 жовтня 2023 року студенти Університету Ушинського були запрошені у приватний ліцей «Вєда».
1
Ющук Тетяна провела для наших студентів професійну лекцію про сертифікацію знань з англійської мови та зростання як викладача мов міжнародного класу.

2

0
Окрім цього, засновник ліцею Немерцалов Володимир провів екскурсію ліцеєм, розповів про історію створення закладу, а також, студенти побачили, як організоване навчання у ліцеї та мали змогу поспілкуватися з вчителями про професійний ріст, нововведення гуртків, додаткових предметів та основних деталей, що забезпечують дійсно якісне надання освіти.

3

4
Далі обговорили подальшу можливу взаємодію у стінах ліцею з активними студентами університету. А також, запросили пані Тетяну з відкритою професійною лекцією до університету для факультету іноземних мов.
5
6
Ми дякуємо, пану Володимиру та пані Тетяні за такий теплий прийом, щире спілкування та нові знання!

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/