Кандидати на посаду голови студентської ради соціально-гуманітарного факультету.

1Програми кандидатів на посаду голови студентської ради соціально-гуманітарного факультету.

Кандидат №1
ПІДГОРНА КРІСТІНА
Являюся студенткою 1 курсу Соціально-гуманітарного факультету, спеціальності "Право".
Я людина і завжди залишатимуся нею! Найдорожчим для мене є моя сім’я. Я щира, чесна, відповідальна, скромна! У мене є життєве кредо: "не той великий, хто ніколи не падав, а той великий - хто падав і вставав!".
А тепер трошки про мої плани.... . Ну мріяти нікому не заборонено... . Та я не витрачаю час на мрії, є ціль - прагну її досягнення... .
Давайте задумаємося, в чому полягає сутність завдання системи студентського самоврядування? На мій погляд, вона полягає в тому, щоб зробити університет чимось більшим, ніж просто формальним закладом, в якому доводиться проводити близько шести годин на день. Кожен студент повинен мати можливість втілювати в життя свої інтереси незалежно від того, чи пов'язані вони з культурою, спортом чи то наукою. Кожен студент повинен почувати себе комфортно в будівлі чи то на території університету.
Я вважаю, що Студентська Рада повинна відігравати принципово важливе значення у побудові взаємодії між учнями і всієї освітньою системою.
Цілі та плани:
1.Створення онлайн стенду “Гордість факультету”.
2.Провести централізоване анкетування студентів факультету, в якому вони зможуть визначити найбільш хвилюючі їх проблеми і (виявити ініціятиву) заініціювати способи їх вирішення.
3.Підвищення рівня співпраці з представниками студентського самоврядування інших університетів та проведення спільних заходів.
4.Створення студентського консульт-пункту в університеті,який буде допомогати студентам і захищати їхні права.
5.Гідне представлення студентського осередку університету на загальноуніверситетських та міських заходах.
6.Організація флешмобів,благодійних заходів.
7.Створення своїх факультативів. Ціль створення – нові можливості та знайомства, цікаве проведення часу.
8.Створення клубів за інтересами.
9.Доведення інформації до адміністрації і вирішення проблем, пов’язаних з гуртожитками; створення мотивації для підтримки дисципліни і порядку у гуртожитках.
10.Старт-ап. Потрібність у них завжди актуальна. Кожний, хто бажає здійснити мрію, та розпочати працювати над власним проектом повинен мати змогу отримати консультацію фахівців, та знайти однодумців.
Проголосувавши за мене, ми разом зможемо створити нову, надійну команду, котра втілить прогресивні студентські погляди у нашому студентському житті.

11

Кандидат №2
МАРІЯ СУРОВА
«Правотворчість»
Правотворчість для студентів - майбутнє у твоїх руках!

Кожен студент маж право на:
- можливість. Розповсюдження між студентів вчасно і в повному об‘ємі інформації, так, щоб дійсно кожен студент міг обирати для себе бажане.
- висловлювання. Кожен студент має право звернутися з проханням покращення чи скаргою та не залишитися забутим. Постійно тримати контакт з людьми відповідальними за його запит та отримання зворотнього зв’язку.
- академічну доброчесність. Студент має право прозоро отримувати відповіді на свої питання та знання загалом. Включно з тим, щоб захистити себе від плагіату. За потреби бути присутнім на зборах, де безпосередньо обговорюється організація життя студентів, по домовленій заздалегідь взаємоввічливості.
- тренінги. Відвідування заходів для всебічного розвитку та зустрічі з фахівцями, обраних їми професій.
- національну свідомість. Проведення пар державною мовою, спрявання власної культури, історії, традицій, цінностей та ідентичностей свого народу, сприяючи формуванню гармонійного співвідношення між студентом та суспільством
- чистоту. Участь у екозаходах, підтримка гарного вигляду навколишнього середовища.
- волонтерство. Війна триває, тож плетіння сіток та збір гуманітарної допомоги у відповідних місцях за участі наших студентів - це вклад у перемогу.
- поєднування навчання з роботою. Навчання онлайн має проводитися не гірше, ніж у учнів, що фізично присутні в університеті. Пропущені пари, мають у навчальних файлах мати інтерактиви, для кращого засвоєння матеріалу.

2

Кандидат №3
ДАРЬЯ ВАРІЧЕНКО
«Змінюємо майбутнє, відтворюючи сучасність!»
Я студентка першого курсу соціально-гуманітарного факультету зі спеціальності "політологія". Я щиро переконана, що прогрес і розвиток - це те, що робить наше завтра кращим, а сьогодення - більш значущим. І ми, як студенти, маємо можливість почати інвестувати в найкраще майбутнє зі змін в нашому університетському житті.
Моя кампанія - це кампанія змін та покращень. За умови обіймання посади голови студентської ради, для відстоювання саме наших, студентських інтересів, я маю намір запровадити такі ідеї:
1. Відкриваймо світ разом: Культура, Освіта, Розваги!
-розширення культурно-освітнього життя, проведення круглих столів, квізів, квестів, інтелектуально-розважальних та інших заходів до тематичних, професійних днів, спрямованих на підвищення рівня ерудованості студентів; створення і оформлення фотозон, інформаційних стендів тощо.
2. Разом до Добра!
-підтримка культури допомоги та волонтерства серед студентів, організування благодійних акції, зборів, заходів, флешмоби тощо, спрямованих на допомогу потребуючим, і особливо - залучання до допомоги ЗСУ.
3. Сприяння співтовариству: разом ми сильніше!
-об'єднання студентів за інтересами, впровадження клубів за різними напрямками, створення бесід окремих факультетів та/або спеціальностей в телеграмі задля поліпшення співпраці.
4. Рейтинг доброчесності.
-врегулювання принципу справедливості серед всіх учасників навчального процессу; оперативне реагування на порушення прав як і студентів, так і викладачів.
5. Від ідеї до втілення!
-створення умов для реалізації творчого потенціалу студентів через творчі об'єднання, відкриті мікрофони, міжкультурні фестивалі, конкурси, вистави, музикальні вечори тощо.
6. Ваш голос - наша дія.
-відкритість студради для діалогу та співпраці з учнями; підтримка зв'язку з адміністрацією для ефективного вирішення питань студентів.
Моя мета - сприяти подальшому вдосконаленню нашого університету і студентської спільноти, ведучи нас до трансформацій та досягнень, які вплинуть на майбутнє кожного з нас.
Ми зробимо наш університет місцем, де інновації та трансформації відтворюються в реальності, де кожен студент може досягти свого найвищого потенціалу.
Ідеї втілюються, сучасність - змінюється!

3

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/