Кандидати на посаду голови студентської ради факультету іноземних мов.

1Програми кандидатів на посаду голови студентської ради факультету іноземних мов.

Кандидат №1
Передвиборча компанія Добровольської Дар'ї Романівни, на посаду голови студентської ради факультету Іноземних мов Університету Ушинського.

Я студентка 1 року навчання спеціальності "Філологія" (035.041 Переклад(перша - англійська, друга - китайська)).
З самого першого дня в університеті, мене було обрано старостою групи. З початку я хвилювалася, що не впораюся і буде важко поєднувати навчання, роботу, побут у гуртожитку та мою нову посаду. Кожного дня я зіштовхуюсь з величезною кількістю інформації і вважаю найголовнішим у роботі старости - чітко передавати усі повідомлення, оголошення та завдання своїй групі, бо староста - це міст між студентом та університетом.
Висуваючи свою кандидатуру на посаду голови студентської ради факультету, я планую працювати з наступними питаннями:
1. Зв'язок між старостою та групою(контроль професійності тих студентів, що їх було обрано на роль старости, щоб уникнути непоінформованості серед першокурсників; тренінги для лідерів груп, щоб допомогти їм правильно будувати стосунки зі студентами);
2. Допомога у заснуванні свого клубу(наприклад: клуб дебатів або клуб літераторів);
3. Проведення тижня з носієм(це можливість живої практики вимови; збагачення знання про культуру та нові корисні знайомства);
4. Speaking club(це також можливість удосконалити свої знання мови і потоваришувати один з одним);
5. Занурення у культуру(Для любителів корейської та китайської культур - перегляди дорам, аніме; ознайомлення з тонкощами чайної церемонії; прослуховування K-Pop та C-Pop; театральні вистави мовою спеціальності. А для тих, хто обожнює туманний Лондон - підтримка традицій різних свят: Гелловін, таємний Санта, День святого Валентина та інші. А також, для усіх студентів факультету - академічна активність);
6. Підтримка волонтерської діяльності за допомогою творчості студентів(художні виставки, музичні міні-концерти, стендап, постановка театральних вистав, конкурси талантів).

Отже, на посаді голови студентської ради факультету Іноземних мов я буду наполегливо відстоювати права та ідею кожного студента. Я буду працювати на розвиток факультету та створення перспективного майбутнього нашої молоді.
Уперед до зірок з Україною в серці!

2

Кандидат №2
ОЛЕКСАНДРА МЕШТЕШУГ
Я вірю, що маю потрібні навички, знання і мотивацію, щоб допомогти у сприянні інтересам студентського колективу. Я вмію ефективно спілкуватися з іншими та здатна слухати думки та ідеї студентів. Також завжди готова висловити думку і сприяти усунненю проблем студентів. Я вважаю що маю добрі організаційні навички, що допоможуть мені планувати та реалізовувати різноманітні заходи та проєкти в інтересах студентської спільноти, щоб зробити більш різноманітним їх життя. Якщо мені буде надана можливість бути членом студентської профспілки, я гарантую, що вкладуватиму великі зусилля у сприянні студентським інтересам, працюючи разом з іншими членами команди для досягнення спільних цілей.
Моєю метою є підтримка у студентів ментального та фізичного благополуччя. Я хочу сприяти впровадженню програм з підтримки студентського здоров'я, проведенню тренінгів та заходів, спрямованих на зниження стресу та покращення добробуту.
Також важливо забезпечити ефективну комунікацію між студентами, профспілкою і університетською адміністрацією. Я б хотіла працювати над створенням платформи, яка допомагатиме студентам висловлювати свої питання, пропозиції та отримувати відповідні відповіді та підтримку.
Я впевнена, що мої знання, навички та старання зроблять мене ефективним та відданим членом студентської профспілки. Я готова працювати разом.

3

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/