Програма кандидата на посаду голови навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації.

1Програма кандидата на посаду голови навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації.

ПАВЛО ПЕРЕСУНЬКО
1. Зберегти найкращі традиції студентського самоврядування навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації (далі ННІФКСР) та формувати нові.
2. Налагодити співпрацю з органами студентського самоврядуваннями інших закладів вищої освіти, зокрема спортивного напрямку; громадськими організаціями, молодіжними об`єднаннями, благодійними фондами та волонтерськими спільнотами.
3. Розширити коло студентів які долучаються до студентського самоврядування ННІФКСР.
4. Налагодити роботу студентського самоврядування ННІФКСР відповідно до положення про студентське самоврядування ДЗ "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
5. Розвивати та системно удосконалювати профорієнтаційну роботу.
6. Створити книгу рекордів ННІФКСР.
7. З метою утвердження української національної та громадянської ідентичності налагодження комунікації з ветеранськими організаціями, просторами та хабами.
8. Разом з керівництвом інституту , сприяти покращенню матеріально-технічної, спортивної бази
9. Зформувати студентський актив самоврядування інституту, який буде приймати участь в організації спортивно-масової, виховної, фізкультурно-оздоровчої роботи, роботі стипендіальної комісії.

2

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/