Відкрита зустріч з керівницею Південного макрорегіону СпівДія, Головою ГО "Молодіжна рада Одеської області", СпівГоловою ГО "Об'єднання студентських самоврядувань".

527 жовтня відбулась відкрита зустріч студентів з Юліаною Назо - керівницею Південного макрорегіону Співдія, головою ГО «Молодіжна рада Одеської області», СпівГоловою ГО «Обʼєднання студентських самоврядувань».
3
На зустрічі студенти мали змогу дізнатися про організації, такі як: ГО «ОСС», Експертна Рада студентства, СпівДія Хаб та програму Upshift.
4
Також, Юліана розказала учасникам зустрічі про актуальні можливості для молоді Одещини, про можливість реалізуватись та розкрити свій потенціал не тільки в межах університету, а й на регіональному рівні, ознайомила з поняттям «грант» та про те, як писати грантові заявки, поділилася власним досвідом як їх отримати та запросила долучатись до існуючих проєктів та реалізовувати свої.

1

2
Дякуємо нашому спікеру за цікаву та змістовну зустріч. Бажаємо успіхів та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/