Зустріч першокурсників з адміністрацією Університету Ушинського

27 вересня 2019 року відбулася традиційна зустріч студентського активу першого року навчання з адміністрацією Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського.

Зустріч пройшла у формі відкритого діалогу, коли студенти могли задавати цікаві для них питання та ділитися власними враженнями від перших тижнів навчання.

На початку зустрічі, ректор О. Я. Чебикін ознайомив присутніх із здобутками університету, і відмітив, що розвиток ЗВО залежить від активної позиції студентів, а саме бажання робити університет кращим.

Формат таких зустрічей спрямований на відкритий діалог, можливість представникам адміністрації та студентства почути проблемні питання та визначити шляхи їхнього вирішення.

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/