Тренінг «Тактична медицина. Надання першої домедичної допомоги».

53 березня в Університеті Ушинського було проведено тренінг «Тактична медицина. Надання першої домедичної допомоги».

5
Зараз, під час повномасштабної війни, надзвичайно важливим для українців є вміння надавати медичну допомогу в умовах бойових дій своєчасно та правильно. Тому, за ініціативи Інституту фізичної культури, спорту та реабілітації було проведено тренінг з тактичної медицини.

4

Тренінг для студентів та співробітників університету провели волонтери з благодійного фонду «Support Azov».

2


Під час тренінгу учасники ознайомилися із вмістом військових аптечок, навчалися надавати першу домедичну допомогу постраждалим: накладати джгут-турнікет та відпрацювали техніки зупинки критичної кровотечі, відновлення дихання, проведення серцево-легеневої реанімації, відновлення кровообігу та вдосконалили навички первинної оцінки стану потерпілого й способи його евакуації.

3

1
Щиро дякуємо друзям з «Support Azov» за проведення тренінгу.
Домедичній допомозі потрібно навчатися постійно, щоб довести навички до автоматизму і в стресовій ситуації впевнено виконати всі дії у відповідності до сучасних протоколів.

 

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/