Вебінар на тему «Молодіжні субкультури».

238 березня 2023 року відбулось засідання студентського активу, де було проведено бесіду на тему: «Молодіжні субкультури».

23
Під час бесіди студенти ознайомились з основними видами субкультури та впливом неформальних об’єднань на цінності та моральні норми молоді.

Також було розкрито негативні сторони впливу нової субкультури на культуру української молоді та зв’язок неформального угруповання з утворенням адиктивних форм поведінки у молодіжному середовищі.
Окрім цього, на заході виступив практичний психолог університету. Який ознайомив зі способами уникнення ситуацій з представниками різних субкультур та комплексом методів позитивного впливу на соціалізацію молодого покоління та успішного вирішення проблеми деструктурування особистості.

 

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/