Зустріч з керівником Південного міжрегіонального відділу українського інституту національної пам'яті.

018 травня 2023 року, до Дня пам’яті та примирення, відбулася зустріч студентів Університету Ушинського з керівником Південного міжрегіонального відділу Українського інституту національної пам’яті, істориком та учасником бойових дій на Сході України Сергієм Гуцалюком.
3
Захід розпочався хвилиною мовчання🕯️для вшанування загиблих воїнів України під час бойових дій.
Сергій Гуцалюк разом з учасниками заходу розглянули хронологію подій російсько-української війни починаючи з 2014 року. Розповів про свою діяльність, досягнення на фронті та поділився із присутніми історіями із власного життя.
1
Частина зустрічі пройшла у форматі діалогу: військовослужбовець дав відповіді на запитання, які цікавили студентів.
2
Ми щиро вдячні всім захисникам України за те, що вони зробили для нас і продовжують робити сьогодні.
Особлива подяка Сергію Гуцалюку, що зміг долучитися до цієї зустрічі і своїм прикладом продемонструвати важливість донесення теми сучасної війни до студентської молоді.
Ми пишаємося тим, що мали змогу почути і побачити патріотів нашої держави, які не побоялися і стали на захист свободи, незалежності та територіальної цілісності рідної держави!
Слава Україні!

 

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/