Участь у Міжнародній науково-практичній конференції

img01 червня, до Дня захисту дітей та Всесвітнього дня батьків на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету було проведено І Міжнародну науково-практичну конференцію «Сучасна дошкільна освіта: реалії та перспективи». Участь у конференції взяли викладачі кафедри теорії та методики дошкільної освіти, академік НАПН України, д.п.н., проф. Алла Богуш; д.п.н., проф. Людмила Березовська; к.п.н., доц. Ірина Попова; викладач-стажист Станіслава Діхтяренко.

На пленарному засіданні конференції виступила Алла Михайлівна Богуш. У виступі вчена розкрила феномен «дитинство», озвучила «Маніфест сучасного дитинства» В. Сухомлинського; окреслила ціннісні виміри (самоцінності) дитинства.

Конференція об’єднала учених із різних куточків України навколо теми навчання та розвитку дітей дошкільного віку в сучасних умовах соціуму.

Дякуємо колегам Ізмаїльського державного гуманітарного університету за чудову організацію конференції. Хочеться, щоб якнайшвидше настав мир і наші діти жили в щасливій, квітучій Україні.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/