Вечір зустрічі ветеранів і друзів кафедри біології і основ здоров'я

13 січня в стінах кафедри біології і основ здоров'я пройшов вечір, присвячений зустрічі ветеранів кафедри та факультету фізичного виховання.Зустріч відбулась у теплій, привітній обстановці. Босенко А.І., зав. кафедри біології і основ здоров'я, презентував "Історію кафедри", підготовлену до 95-річчя її заснування і 200-річчю університету, зміст якої викликало велику зацікавленість, "море" емоцій і бажання висловитися у присутніх.

 Ветерани кафедри - доценти Данилюк Віолетта Петрівна, Дуднік Алла Іванівна, Романова Ніна Олександрівна, професор Галкін Борис Миколайович і факультету - Овчарек Олександр Мойсейович, Небож Віталій Трохимович та інші, ділилися своїм життєвим та педагогічним досвідом, розповідали багато про принципи організації навчальної, наукової та виховної діяльності кафедри та факультету, згадували веселі і сумні історії зі свого життя і життя колег. На вечорі прозвучало багато теплих слів про тих, кого сьогодні вже з нами немає. Щирі слова подяки прозвучали на адресу колишнього директора та завідувача кафедри (1946 - 1960 рр.) Власенко І.А., завідуючої кафедри (1960 - 1991 рр.), професора Цоневої Т.М., викладачів, доцентів Альохіної Г.Ф., Івкіної К.Л., Турчинського М. Л., старших лаборантів Антонюк С.С., Найман Л.З., Кевко-Жукової В.А. та багато інших. На цьому вечорі ніхто не залишився без уваги. 

Ветерани кафедри настільки були зворушені увагою, яка важлива в наш складний час, що не шкодуючи слів і сліз дякували за такий теплий прийом. На вечорі звучали пісні, побажання і навіть зізнання в любові деяких нинішніх викладачів, а в минулому студентів цього факультету, на адресу своїх вчителів.

На кафедрі біології і основ здоров'я існує багато різних традицій, але 13 січня 2016 з'явилася ще одна – "Зустріч ветеранів та друзів" нашої кафедри та факультету.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/