Результати програми Еразмус+ за напрямом KA2: Розвиток потенціалу вищої освіти.

01Європейська комісія схвалила проєкт "The Universities’ Reaction to Big Obstructions: Building resilient higher education to respond and manage societal crises" (TURBO) у межах Програми Erasmus+ за напрямом Capacity Building in Higher Education, Key Action 2.

2
Проєкт реалізовуватиметься міжнародним консорціумом університетів на чолі з Університетом Норд (Норвегія) та українськими зво-партнерами.
Головною метою проєкту «TURBO» є підвищення стійкості, готовності та оперативності українських закладів вищої освіти перед суспільними викликами. Шляхом зміцнення потенціалу, вдосконалення компетенцій та обміну досвідом проєкт вирішуватиме багатогранні завдання, які сприяють розвитку як академічних кіл, так і суспільства у цілому.

1

Проєкт спрямований на підтримку реінтеграції внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у нові місцеві громади через цільову перепідготовку та ініціативи з соціальної адаптації, підвищення рівня працевлаштування студентів та підтримки якості вищої освіти в періоди суспільних потрясінь.
Вітаємо команду Університету Ушинського із цим важливим досягненням та бажаємо успішної реалізації проєкту!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/