Суспільне новини про хід вступної кампанії Університету Ушинського

img1

- «Вступна кампанія до бакалаврату майже завершена. Наразі спеціалісти закінчують приймати документи абітурієнтів. Тим часом триває подача заявок на вступ до магістратури. Аліна збирається стати першокурсницею. Мріє бути логопедом…»

- «Зміни в кількості абітурієнтів попри війну не відбувались, каже відповідальний секретар приймальної комісії Дмитро Дячок.»

- «Цьогорічні результати НМТ є набагато гірші, ніж минулого року. Це зумовлено тим, що додалися додаткові предмети на вибір…» «… у нас традиційно найбільшим попитом користуються це психологія, філологія переклад, 017 фізична культура і спорт. Також в попиті є 016 спеціальна освіта і логопедія. Проблеми є на педагогічній спеціальності, це фізика, математика, інформатика, природничі науки…»

- «Працювати університет цьогоріч планує за змішаною формою, але пріоритет – вихід в аудиторії. З можливістю навчання дистанційно для тих студентів, які через війну не можуть бути на місці.»

- «Це дуже серйозний безперечно був виклик, тому що наші студенти були на різних територіях, зокрема і на окупованих територіях, частина студентів виїхали за кордон. Безперечно забезпечити безпеку наших студентів – це не так просто, це не просто пандемія. Перше, що ми зробили – сховища. У нас 1200 всього місць у різних сховищах, в різних корпусах. Ми розводимо в різні зміни студентів, для того щоб всіх можна було провести в укриття…»

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/