Випускниця факультету музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського виступає з камерним оркестром в місті Далянь

Цього тижня в театрі міста Далянь (КНР) відбувся концертний виступ Лю Сяомей, лауреатки міжнародних конкурсів і талановитої випускниці Факультету музичної та хореографічної освіти, що вразила аудиторію своїм майстерним виконанням твору китайського композитора. Артистка продемонструвала чудовий синтез музичного таланту, глибокого емоційного співпереживання і високого рівня вокально-виконавської підготовки під час виступу з камерним оркестром.

На сцені Лю Сяомей виконала твір Луань Кая «Великі птахи», який відзначається складністю виконання та віртуозністю. Вона вразила не лише своєю виконавською вправністю, але й внутрішньою силою та різноманіттям емоцій, які артистка передала своїм голосом.

Успіх Лю Сяомей на сцені є віддзеркаленням якісної вокальної підготовки, яку вона отримала на Факультеті музичної та хореографічної освіти. Важливу роль у розвитку її музичного таланту відіграло керівництво старшого викладача кафедри теорії музики і вокалу Тетяни Шафарчук.

Вітаємо Лю Сяомей та її педагога! Бажаємо всім нашим випускникам натхнення і творчих досягнень!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/