Корпоративне навчання для науково-педагогічних працівників, співробітників та аспірантів Університету Ушинського з 26.09.2023 по 28.09.2023 року.

1Південноукраїнський центр професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери спільно з відділом нових інформаційних технологій оголошує реєстрацію на корпоративне навчання до 25 вересня 2023 року за програмою:


«Microsoft 365 - підвищення ефективності роботи навчального закладу та використання в сучасній освіті»


Спікер:
Ірина БЄЛОВА - головний адміністратор платформи Microsoft 365 Університету Ушинського (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).
Захід буде проводитись в онлайн платформі Teams. Після реєстрації Ваш корпоративний обліковий запис доєднають до групи «Microsoft 365 Університету Ушинського»

Анкета реєстрації на корпоративне навчання доступна за покликанням:

https://docs.google.com/forms


Програма корпоративного навчання:


Тема: Налаштування платформи Microsoft 365, використання застосунків платформи під час виконання посадових обов’язків
Дата: 26 вересня 2023 року
Час: з 16:00 по 17:20
· Вимоги до обладнання та програмного забезпечення для роботи з платформою Microsoft 365. Огляд платформи. Налаштування облікового запису та можливості самостійної зміни пароля. Послідовність дій під час виникнення технічних питань.
· Застосунок для корпоративного листування та комунікації Outlook. Створення листів - вибір адресата, вкладення гіперпосилань, зображень, файлів, створення підпису під час відправлення листів, компоненти Loop. Організація листів – створення фільтрів для сортування листів за папками, етикетками, блокування небажаних листів, можливості для закріплення та відмітки важливих листів. Пошук листів, файлів, фільтрація, особливості видалення листів.
· Контакти – робота з інформацією контактів, створення та використання груп і списків контактів задля покращення ефективності комунікації.
· Календар – застосунок тайм-менеджменту. Планування важливих подій та робочих зустрічей.
· OneDrive – Хмарний диск об’ємом 1Тб з доступом до інформації в будь-який час та з будь якого робочого місця. Організація файлів і папок, завантаження, створення, налаштування файлів. Керування доступом, особливості надання та зняття доступу. Відкриття та редагування файлів. Спільне редагування та коментування. Видалення та відновлення файлів. Відновлення попередньої версії документа з історії версій документів.
· Excel, Word, PowerPoint, Sway – Переваги роботи з документами в платформі Microsoft 365. Гнучкість, безпечність, спільна робота над документами з відображенням змін в реальному часі. Перегляд змін документу з історії версій. Примітки та коментарі.
· Створення коректних посилань на розділи та файли, що знаходяться на офіційному веб-порталі університету.


Тема: Оперативне отримання інформації. Ефективна командна робота. Проведення дистанційного навчання та інші можливості хмарної платформи Microsoft 365
Дата: 28 вересня 2023 року
Час: з 16:00 по 17:20
· Forms – Створення опитувань, вікторин, реєстрацій на заходи, проведення тестів, контрольних робіт з можливістю автоматичного оцінювання. Огляд можливостей: види питань, присвоєння балів, створення розділів. Налаштування, попередній перегляд форми, часові та інші обмеження. Спільна робота. Перегляд результатів в реальному часі та вивантаження їх в Excel.
· OneNote – Створення нотаток з тексту, зображень, відео, звукових записів та інших елементів. Ведення конспектів лекцій, створення списків завдань та збереження матеріалів. Створення розділів, сторінок. Додаткові файли та посилання. Розпізнавання рукописного письма.
· Teams - центр для ефективної командної роботи. Огляд застосунку. Завантаження програми на комп’ютер. Створення та налаштування команд, їх різновиди та відмінність. Додавання учасників до команди: ручний режим, за посиланням, за кодом (особливості та відмінності). Інтерфейс, вкладки, завантаження файлів, навчальних матеріалів. Створення нарад в Teams, доєднання до наради за посиланням. Параметри наради, запис наради та терміни зберігання, збереження списку присутніх. Демонстрація матеріалів з комп’ютера, створення кімнат, реакції, чат, користувачі. Додавання блокноту OneNote до класу. Створення та перевірка завдань взаємодія зі студентами. Додавання готових тестів до групи в Teams.
· Заключна частина: підсумок, обговорення та запитання.
За необхідністю звертайтеся за телефоном:
+380(98)-439-56-00 Соловейчук Олена Максимівна

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/