Підписання договору про співпрацю з «Одеським ліцеєм «ВЄДА»

027 вересня 2023 року ректор Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» Андрій Красножон та директорка приватного закладу «Одеський ліцей «ВЄДА» Марина Немерцалова підписали договір про співпрацю.

3 (1)

Предметом договору є спільна діяльність сторін щодо забезпечення високого рівня знань учнів з базових дисциплін та спеціальних предметів фізико-математичного, економічного, технологічного, соціально-педагогічного. психологічного. мистецького. історичного. філологічного. фізкультурного, політико-правового та інших напрямів; організація й проведення профорієнтаційної роботи та підготовки випускників ліцею до вступу в Університет; використання досвіду кращих педагогів у ході практичної підготовки студентів Університету Ушинського.

2 (1)

Ця співпраця дасть змогу підвищити якість підготовки  фахівців шляхом раннього відбору учнів, ознайомлення їх з майбутніми спеціальностями та освітніми програмами, а також сприяння поглибленому вивченню прикладних та фундаментальних дисциплін.

1 (6)

Ректор університету під час зустрічі підкреслив важливість практичної складової навчання в університеті та залучення представників ліцею до процесу розробки та перегляду освітніх програм Університету Ушинського.

Сподіваємося на плідну співпрацю та реалізацію спільних проєктів!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/