Призначено довічні стипендії КМУ кращим науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти.

34Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2023 року № 858-р «Про призначення стипендій Кабінету Міністрів України за видатні заслуги у сфері вищої освіти» призначено довічні стипендії КМУ кращим науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти.
Серед стипендіатів – Білова Наталія Костянтинівна, доцент кафедри музично-інструментальної підготовки факультету музичної та хореографічної освіти.
Розпорядження Кабінету Міністрів України № 858-р від 29.09.2023 р.

Наталія Костянтинівна Білова з 1987 року по 2023 рік обіймала посаду декана факультету музичної та хореографічної освіти Університету Ушинського.
За роки її керівництва факультет перетворився на потужний науково-методичний і художньо-освітній центр підготовки фахівців у галузі мистецької освіти, який має міцний кадровий склад.
За роки її роботи було засновано 3 наукові школи, забезпечено факультет потужною сучасною матеріально-технічною та інформаційною базою; організовано успішну й результативну роботу аспірантури.
Під її керівництвом:
- уперше започатковано й організовано Всеукраїнські студентські олімпіади зі спеціальностей «Музичне мистецтво» і зі спеціальності «Хореографія»;
- розпочато підготовку іноземних фахівців, зокрема, підготовку фахівців за спеціальностями Хореографія в галузі освіти за бакалаврським і магістерським рівнями вищої освіти; з 2016 року було відкрито спеціальність 025 Музичне мистецтво і 024 Хореографія за першим і другим освітніми рівнями;
- спрямовано діяльність науково-педагогічних працівників на підвищення рівня фахової підготовки майбутніх учителів, викладачів музичного мистецтва і хореографії через їхню участь у мистецьких конкурсах, фестивалях, олімпіадах;
- за її ініціативи факультет є організатором Національного фестивалю музики, танцю і театру для дітей і молоді «Сонячний струм».
- підготувала 32 лауреати - призерів Міжнародних і Національних музичних конкурсів, Всеукраїнських студентських олімпіад, із яких: 7 студентів здобули найвищу нагороду «Гран-Прі»; три студенти здобули звання лауреатів на Міжнародному конкурсі «Учитель музики ХХІ століття».
Є членом Європейської асоціації піаністів-педагогів «ЕРТА»-Ukraine.
Тричі здобувала відзнаку «Кращий декан» Університету Ушинського (2017-2019 р.р.); у 2020 році за результатами рейтингування наукової, методичної та організаційної діяльності посіла 2 місце серед доцентів університету.; неодноразово була нагороджена Почесними грамотами, Почесними відзнаками, Дипломами, Подяками тощо. Має Почесне звання «Заслужений працівник народної освіти України», нагороджена знаком «Відмінник освіти».
Вітаємо Наталію Костянтинівну із здобуттям стипендії за видатні заслуги у сфері вищої освіти!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/