Відбувся другий оффлайн тренінг "Основні техніки та навички у спілкуванні" для аспірантів, асистентів викладачів, викладачів-стажистів, молодих фахівців Університету Ушинського.

204 жовтня 2023 року відбувся другий оффлайн тренінг "Основні техніки та навички у спілкуванні" для аспірантів, асистентів викладачів, викладачів-стажистів, молодих фахівців Університету Ушинського. Організатором виступив Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки IsraAID у межах проєкту "Психологічна підтримка" .
Спікером тренінгу «Основні техніки та навички у спілкуванні " виступила спеціалістка програми психосоціальної підтримки, Марина Рижова.

Під час заходу «Навички ефективної комунікації» для фахівців націлений на покращення якості комунікації. На цьому заході було розглянуто різні види комунікації та її прояви, у вигляді активного слухання, невербальної комунікації та інше. Для кращого закріплення різних видів спілкування учасники тренінгу грали в психологічні ігри, робили вправи з метафоричними асоціативними картками та ділилися фітбеком про відчуття та емоції.
Тренінг було проведено для аспірантів, асистентів викладачів, викладачів-стажистів, молодих фахівців Університету Ушинського та всіх охочих.

Наступна зустріч у форматі тренінгу для аспірантів, асистентів викладачів, викладачів-стажистів, молодих фахівців Університету Ушинського відбудеться вже 06 жовтня 2023 року о 14.00, в бібліотеці Університету Ушинського за адресою: м.Одеса, вул. Старопортофранківська,36 .

Реєстрація доступна за посиланням до 6 жовтня 2023 р.:
https://forms.gle/1QD61dRoJyDuFdYH9
Заходи психологічного спрямування організовуються у межах стратегії міжнародної гуманітарної організації IsraAID з підсилення стійкості спільнот.Тренінги спрямовані на опанування практичних навичок з комунікації, саморегуляції та стрес-менеджменту. Також будуть розглянуті теоретичні моделі самодопомоги та психологічної допомоги іншим, які допомагають у ситуаціях тривалого стресу

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/