Відбувся третій оффлайн тренінг " Стресостійкість, психологічна стійкість та навички протидії вигоранню" для аспірантів, асистентів викладачів, викладачів-стажистів, молодих фахівців Університету Ушинського.

106 жовтня 2023 року відбувся третій оффлайн тренінг " Стресостійкість, психологічна стійкість та навички протидії вигоранню" для аспірантів, асистентів викладачів, викладачів-стажистів, молодих фахівців Університету Ушинського. Організатором виступив Південноукраїнського центру професійного розвитку керівників та фахівців соціономічної сфери за підтримки IsraAID у межах проєкту "Психологічна підтримка" .
Спікером тренінгу «Стресостійкість, психологічна стійкість та навички протидії вигоранню" виступила Людмила Цибух, кандидат психологічних наук, доцент, спеціалістка програми психосоціальної підтримки.

Під час заходу було розкрито такі питання:
• вигорання;
• попереджувальні ознаки вигорання;
• важливі кроки, які ми можемо зробити, щоб запобігти вигоранню;
• стресостійкість;
• модель подолання стресу BASIC PH;
• психологічна стійкість.
Тренінг було проведено для аспірантів, асистентів викладачів, викладачів-стажистів, молодих фахівців Університету Ушинського та всіх охочих.

Наступна зустріч у форматі тренінгу для науково-педагогічних працівників Університету Ушинського відбудеться вже 12 та 18 жовтня 2023 року.
Заходи психологічного спрямування організовуються у межах стратегії міжнародної гуманітарної організації IsraAID з підсилення стійкості спільнот. Тренінги спрямовані на опанування практичних навичок з комунікації, саморегуляції та стрес-менеджменту. Також будуть розглянуті теоретичні моделі самодопомоги та психологічної допомоги іншим, які допомагають у ситуаціях тривалого стресу

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/