Екскурсія студентів до Одеської національної наукової бібліотеки

116 листопада 2023 року студенти Університету Ушинського мали змогу відвідати надзвичайно цікаву ознайомлювальну екскурсію до Одеської національної наукової бібліотеки, яку люб’язно провела гід Тетяна.

4

Під час екскурсії дізналися про історію розвитку та структуру бібліотеки, її фонди та послуги, а також як записатись у бібліотеку, як здійснювати пошук. Також була можливість послухати захоплюючу розповідь з історії бібліотеки від часу її заснування до побудови сучасного корпусу, який є унікальною пам’яткою архітектури.

2
Студенти мали змогу ознайомилися зі збірниками книг видатних постатей, які зберігаються у фондах бібліотеки.
3
Велика подяка працівникам Одеської національної наукової бібліотеки за можливість на власні очі побачити, як зберігаються книги. А також за цікаву, корисну і змістовну екскурсію.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/