Підписання меморандуму про співпрацю з Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.

0112 грудня відбулося підписання меморандуму між Державним закладом «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського» та Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.

1
Підписання відбулося за участі ректора університету Андрія Красножона та Голови Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Євгена Жарікова.

2

На зустрічі також були присутні перший проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Ольга Копусь, проректор з міжнародної та соціально-гуманітарної роботи Андрій Начев, директор навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та реабілітації Ганна Соколова та начальник відділу професійних і суспільних комунікацій Наталія Сулім, які обговорили напрями подальшої співпраці та спільних проєктів.

3
Сподіваємося, що залучення до спільних ініціатив допоможе здобувачам освіти та співробітникам університету зробити свій внесок у покращення життя людей та здобути навички, які стануть корисними у майбутньому.
4
Також Андрій Васильович подякував за допомогу, яка була надана Товариством Червоного Хреста для усунення пошкоджень унаслідок нічної атаки по Одесі в ніч на 14 серпня 2023 року.

5
Підписання меморандуму між Університетом Ушинського та ООО ТЧХУ є важливим кроком у співпраці, спрямованій на підтримку та розвиток гуманітарних ініціатив. Ця угода відкриває нові можливості для спільних проєктів, сприяє зміцненню гуманітарних цінностей та розвитку освітніх програм, направлених на підтримку та допомогу тим, хто цього найбільше потребує.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/