Благодійні та творчі акції ДО РІЗДВА

12З кінця листопада та протягом грудня 2023 року на художньо-графічному факультеті Університету Ушинського було проведено низку благодійних та творчих акцій з підготовки до Різдва.
З великим ентузіазмом студенти різних курсів та спеціальностей ХГФ, викладачі та співробітники Університету Ушинського долучилися до створення різдвяних композицій та проведення БЛАГОДІЙНОГО ЯРМАРКУ на підтримку ЗСУ в головному корпусі університету. Всі отримані кошти було передано на потреби наших воїнів.
Також було проведено творчі акції малювання тематичних святкових натюрмортів, що мали на меті запропонувати здобувачам та всім бажаючим креативно переосмислити запропоновані постановки, проекспериментувати у вільному форматі, попрацювати та поспілкуватися у колективі однодумців та створити роботи для участі у майбутніх тематичних виставках.
Тільки у колективній творчій співпраці можна вистояти, зберегти вільний піднесений стан духу та виховати молоде покоління у повазі загальнолюдських та національних цінностей.
Повні репортажі показано на офіційних сторінках художньо-графічного факультету у соціальних мережах (інстаграм: hgf_od, та ФБ: ХГФ – Університет Ушинського).

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/