І Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів «Історична, краєзнавча та літературна Одещина»

ngerbШановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі І Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів «Історична, краєзнавча та літературна Одещина»Конференція відбудеться 14-15 березня 2024 року на базі Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», кафедри історії України (м. Одеса, вул. Старопортофранківська 34).

Мета конференції – сприяння обміну досвідом молодих науковців та здобувачів вищої освіти щодо питань розвитку Одещини в різні епохи та взаємозв’язку з іншими українськими регіонами.
До участі в конференції запрошуються молоді науковці, аспіранти, студенти.

Тематичні напрямки роботи конференції:
• Археологія Одещини
• Історичне краєзнавство
• Літературне краєзнавство

Робочі мови конференції: українська, англійська.
Форма участі: змішана (очно-дистанційна).
Учасниками конференції подаються матеріали у вигляді тез доповіді. До початку роботи конференції планується опублікувати (у формі збірника) тези доповідей в електронному вигляді. За результатами розгляду тем та тез доповідей буде надіслано запрошення для участі у конференції. Реквізити для оплати участі у конференції та/або публікації тез – надсилається після підтвердження з боку Оргкомітету.
Для участі у конференції необхідно до 26 лютого 2024 року надіслати на е-mail кафедра історії України Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. окремими файлами:
- заявку учасника конференції (Бондаренко В.І._заявка),
- тези (Бондаренко В.І._доповідь) – у разі бажання публікації тез.
Проїзд, проживання та харчування – за рахунок учасників конференції.

pdf

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/