Міжнародна співпраця з Університетом Кіпру.

3Університет Ушинського продовжує активно розвивати міжнародні зв'язки та співпрацю. Відбулися ряд зустрічей з керівництвом університету для обговорення співробітництва у сфері освіти та науки.

4

Володимир Черних, координатор міжнародних проєктів та програм, на запрошення Університету Кіпру, провів низку робочих зустрічей з адміністрацією та викладачами університету. Так зокрема проведено плідне обговорення потенційної співпраці з - Емма Зеніу, офіцером з міжнародних справ Університету Кіпра та Захаріосом Захарія, начальником відділу освіти Університету Кіпра. Було відвідано низку лекцій, які дозволили отримати уявлення про особливості організації освітнього процесу в закладі.

1

Однією з ключових тем обговорення було укладання договору про співпрацю у галузі академічної мобільності для викладачів та студентів, а також у сфері стажування та наукової співпраці. Створення цього документу сприятиме зміцненню зв'язків між університетами та забезпечить учасникам можливість здобувати новий досвід і розширювати свої знання через участь у програмах обміну та спільних проєктах.

2
Завдяки цьому візиту відкриваються нові можливості для обміну знаннями та досвідом, а також для підвищення рівня міжнародного престижу обох університетів. Університет Ушинського впевнено крокує вперед у розвитку світових освітніх ініціатив та співпраці з провідними вишами світу.

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
slot pragmatic playslot gates of olympusslot onlinertp slot pg softslot starlight princessstarlight princessakun vip sugar rushslot pg softslot money rollslot server filipinaslot mahjong winstrik slot server luartrik maxwin power of thor megawayscara tembus 20 parlay bolartp mahjong ways naga hitambocoran terbaru rtp slotpola gacor wild bounty showdownpola gacor twilight princessscatter hitam mahjong waysslot habaneroasiaklub https://oicc.org/slot-pragmatic-play/ https://oicc.org/slot-gates-of-olympus/ https://www.martiplast.com/slot-online/ https://www.martiplast.com/rtp-slot-pg-soft/ https://www.martiplast.com/slot-starlight-princess/ https://www.iliade-ingenierie.com/starlight-princess/ https://www.martiplast.com/akun-vip-sugar-rush/ https://oicc.org/slot-pg-soft/ https://oicc.org/slot-money-roll/ https://www.itinova.org/assets/slot-server-filipina/ https://kavlingnazra.com/slot-mahjong-wins/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.232/ https://8.215.58.83/ https://147.139.182.39/ https://147.139.212.74/ https://amantoto.cfd/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/