День пам’яті Героям Небесної сотні

0120 лютого щорічно в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – день, що вшановує пам'ять учасників Революції Гідності, які боролися за демократичні цінності та територіальну цілісність країни.Цей день було встановлено відповідно до Указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

1

Саме 20 лютого 2014 року сталася трагічна подія в серці столиці України, коли загинула найбільша кількість осіб – 48 учасників мирних протестів. Вони та інші загиблі в різні періоди Революції Гідності відстоювали ідеали свободи, прав людини та європейського майбутнього для України. Цей день є символом відданості і мужності тих, хто вистояв у складних і небезпечних умовах, відстоюючи свої переконання та ідеали.

3

Ми повинні пам'ятати та вшановувати жертви Революції Гідності, адже цей день став не лише символом минулих подвигів, але й покликанням до дії на користь майбутніх поколінь, які мають право жити в вільній, справедливій та демократичній країні. Протягом останніх 10 років український народ живе у постійній боротьбі за право жити у вільній країні, аби забезпечити процвітання України. Ми – народ, який не зупиниться перед перешкодами, але замість цього вибере шлях до перемоги.

2

Слава Україні! Героям Слава!

 

Пустая синяя полоска

© 2024 Університет Ушинського
https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-mahjong-gacor.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-luar-negeri.html https://hoston.blob.core.windows.net/juragan/slot-gacor-online.html https://simkatmawa.ubt.ac.id/V2/app-web/page/produk/demo-pragmatic/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/
https://slot-bonanza-terpercaya.powerappsportals.com/